Kimpparummutus

ja yhdessä koettu onnistuminen on monin verroin mahtavampaa kuin onnistuminen yksin”. 

Rytmihäiriö-orkesterin kimpparummutus on takuuvarmaa hoitoa ”rytmihäiriöstä” kärsiville. Kehittämämme uusi hoitava ”lääke” on: kimpparummutus! Jos rytmisi on epäsäännöllinen tai liian tiheä, mutta muita oireita ei ole, Rytmihäiriö-orkesteri on oikea paikka sinulle!  Tämä konsepti tarjoaa kollektiivista, varmaa rytmihäiriön poistoa hauskalla ja mielekkäällä tavalla. Kimpparummutus sopii sinulle, kaikille sekä kaikenikäisille, ja siitä voit saada elinikäisen harrastuksen itsellesi. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa  soittokokemusta – jos osaat kävellä, niin osaat soittaa rumpuja! Ei enää yksinsoittoa! Yhdessä soittaminen on energialataus vailla vertaa!

Kuinka homma toimii: Tutustumme etnisiin lyömäsoittimiin ja niiden soittotekniikkaan.

Jokainen soittaja soittaa ensin useita lyömäsoittimia; joko omaa rumpua tai jotain muuta vastaavaa lyömäsoitinta.  Aloitamme lausumalla eri tavuissa hokema-sanarytmejä, joiden päälle soitamme soittajan/ryhmän sanarytmin.

Rumpuryhmässä tarkoituksena on opetella soittamaan ”kimpassa” ja myös kuuntelemaan muita soittajia.

Kurssin aikana opit (tason mukaan) muutamia yksinkertaisia lyömäsoitinkappaleita, joita esitämme kurssin päätöspäivänä opiston juhlasalissa.

Kurssille voit halutessasi tuoda mukaan oman soittimen.

Leave a Reply